بر اساس یک سند «خیلی محرمانه» که از سوی وحید بهشتی، فعال سیاسی مخالف جمهوری اسلامی افشا شده، سپاه پاسداران به دنبال هدایت و تاثیرگذاری بر کارزاری بینالمللی بوده که هدف آن ضربه زدن به اقتصاد جهانی در اعتراض به اسرائیل و حمایت از فلسطینیان اعلام شده است.
این سند که به امضای محمد کاظمی، معاون فرمانده کل و رییس سازمان اطلاعات سپاه رسیده، خطاب به محمد ساجدیفر، معاون فرهنگی و عملیات روانی این نهاد نظامی نوشته شده است.
عنوان این نامه که تاریخ آن به ۲۱ اسفند سال گذشته برمیگردد، «حمایت و تشویق اقدامات فلسطینی در جهت انزوای سیاسی رژیم صهیونیست» است.
در این نامه آمده است: «با توجه به تحولات اخیر در مساله فلسطین و تاثیرات روانی عملیات "طوفان الاقصی" بر جوامع فلسطینی در کشورهای اروپایی و آمریکا، مقرر شد اقدامات حمایتی قابل توجهی از راهپیماییهای ۱۵ آوریل و غیر منظور را با هدف منجر به انزوای سیاسی انجام شود.» (عین جملات در متن نامه)
طوفان الاقصی عنوانی است که حماس و حامیانش برای اشاره به عملیات مرگبار شبهنظامیان فلسطینی علیه اسرائیل در روز ۱۵ مهر (هفتم اکتبر) از آن استفاده میکنند.
بهشتی با انتشار این سند در صفحه شخصی خود در رسانه اجتماعی ایکس نوشت که افرادی «به بهانه حمایت از فلسطینیان» قصد دارند روز ۱۵ آوریل (دوشنبه ۲۷ فروردین)، «نظم عمومی را در اروپا، آمریکا، استرالیا و آسیا مختل کنند».
بهشتی ویدیویی را که برای تبلیغ این کارزار تولید شده است در صفحه خود به اشتراک گذاشت.
این ویدیو اعلام میکند مردم روز ۱۵ آوریل در چهار قاره جهان «گذرگاههای تجاری را مسدود و اقتصاد جهانی را مختل خواهند کرد».
بر اساس این ویدیو، تا کنون دستکم ۳۰ شهر به این کارزار هماهنگ پیوستهاند.
این ویدیو به حملات صورت گرفته به یمن با هدف بازگرداندن امنیت به مسیرهای تجارت جهانی اشاره کرده و میگوید: «زمان آن فرا رسیده است که جبهههای جدیدی علیه ماشین جنگی صهیونیستی باز کنیم.»
علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی، روز ۱۰ آبان ۱۴۰۲ بر ضرورت توقف صدور نفت و ارزاق به اسرائیل تاکید کرد و از دولتهای اسلامی خواست با اسرائیل همکاری اقتصادی نکنند.
در پی اظهارات خامنهای، حوثیهای یمن، از گروههای نیابتی ایران، حملات خود را به کشتیهای بینالمللی در دریای سرخ، تنگه بابالمندب و خلیج عدن آغاز کردند و امنیت دریانوردی را در منطقه به خطر انداختند.
به دنبال شدت گرفتن این حملات، ایالات متحده یک نیروی دریایی چندملیتی را به منظور محافظت از کشتیهای تجاری در دریای سرخ شکل داد.
آمریکا و بریتانیا از دی ماه سال گذشته در پاسخ به عملیات حوثیها، مواضع این گروه را در نقاط مختلف یمن در چندین نوبت هدف قرار دادند.
بهشتی در ادامه مطلب خود در ایکس نوشت که کارزار ۱۵ آوریل یک «جنبش سیاسی» است که قصد ایجاد هرج و مرج و بیثباتی هر چه بیشتر را دارد و این دقیقا همان اهداف جمهوری اسلامی به شمار میرود.
او افزود فراخوان اختلال در اقتصاد جهانی در راستای مقاصد حکومت ایران است و به همین دلیل، نباید تعجب کرد که سازمان اطلاعات سپاه پاسداران در هدایت آن نقش ایفا میکند.
این فعال سیاسی از مواضع برخی کشورهای غربی در برابر جمهوری اسلامی انتقاد کرد و گفت رویکرد سهلگیرانه در قبال تهران، ارزشها، نظم عمومی و ثبات را در غرب در معرض خطری جدی قرار داده است.
او نسبت به نفوذ عوامل سپاه پاسداران در جوامع غربی هشدار داد و بر لزوم قرار گرفتن نام این نهاد نظامی در فهرست گروههای تروریستی تاکید کرد.
پلیس بریتانیا روز پنجم آبان سال گذشته اعلام کرد جمهوری اسلامی در حال بهرهبرداری از اعتراضات طرفداران فلسطینیها در بریتانیا است.
روزنامه تایمز بریتانیا روز ۱۲ آبان در گزارشی به ابعاد فعالیتهای گروههای مرتبط با جمهوری اسلامی در تظاهرات طرفداران فلسطین در لندن پرداخت و نوشت حامیان حکومت ایران در این تظاهرات، اعلامیههایی را پخش کردند که در آنها به اظهارات علی خامنهای برای «نابودی اسرائیل» استناد شده بود.