حمله موشکی حزبالله به شمال اسرائیل به کشته شدن یک غیرنظامی اسرائیلی انجامید. پنج سرباز این کشور هم در این حمله زخمی شدند.
وبسایت خبری تایمز اسرائیل نوشت حزبالله لبنان، یکی از گروههای نیابتی جمهوری اسلامی در منطقه «کیبوتص آدمیت» را با موشک ضدتانک هدف قرار داد.
حزبالله مسوولیت این حمله را پذیرفت و گفت هدف این عملیات مواضع نظامی در شمال اسرائیل بوده است.
به گفته تایمز اسرائیل، شهروند جانباخته در زمان حمله حزبالله در نزدیکی محل استقرار نظامیان اسرائیلی قرار داشت.
ارتش اسرائیل اعلام کرد در پاسخ به عملیات مرگبار حزبالله، به اهداف این گروه در مناطق عیتاالشعب و کفرکلا در جنوب لبنان حمله کرده است.
ادامه خشونتهای مرگبار در نوار غزه
به گفته ارتش اسرائیل، درگیریها در نوار غزه در روز سهشنبه ۲۵ اردیبهشت به زخمی شدن ۱۴ سرباز اسرائیلی منجر شد.
جراحت چهار تن از این نظامیان شدید گزارش شده است.
در سوی دیگر، وزارت بهداشت حماس از کشته شدن دستکم ۸۲ نفر در غزه در ۲۴ ساعت گذشته خبر داد و اعلام کرد شمار فلسطینیان کشته شده در این باریکه به ۳۵ هزار و ۱۷۳ تن افزایش یافته است.
همزمان با ادامه تنشها در منطقه، اسرائیل به فلسطینیان ساکن در برخی محلههای شمال نوار غزه دستور داد این مناطق را تخلیه کنند.
افیخای ادرعی، سخنگوی عربزبان ارتش اسرائیل با اعلام این خبر گفت آوارگان فلسطینی به پناهگاههای مشخصشده در غرب شهر غزه مراجعه کنند.
در روزهای اخیر، جبالیا در شمال باریکه غزه صحنه نبرد شدید نیروهای اسرائیلی و شبهنظامیان فلسطینی بوده است.
بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر اسرائیل روز ۲۴ اردیبهشت تاکید کرد این کشور برای مدت طولانی در نوار غزه باقی خواهد ماند تا مانع از ظهور مجدد حماس در این منطقه شود.
اظهارات نتانیاهو یک روز پس از آن مطرح شدند که آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا نسبت به ایجاد «خلاء» در حکمرانی نوار غزه پس از پایان مناقشه کنونی هشدار داد و از اسرائیل خواست طرحی برای اداره این منطقه ارائه کند تا مانع از کنترل مجدد آن از سوی حماس شود.
مصر: اسرائیل مسئول بسته ماندن گذرگاه رفح است
سامح شکری، وزیر امور خارجه مصر با انتشار بیانیهای اسرائیل را مسوول بسته ماندن گذرگاه رفح دانست و افزود در پی عملیات نظامی اسرائیل در رفح و تصرف گذرگاه مرزی این منطقه، ارسال کمکهای بشردوستانه به باریکه غزه متوقف شده است.
ساعاتی پیش یسرائیل کاتز، وزیر امور خارجه اسرائیل گفته بود این قاهره است که باید درباره بازگشایی گذرگاه رفح «قانع» شود.
بیش از یک میلیون آواره فلسطینی برای در امان ماندن از خشونتها در نقاط مختلف غزه، در رفح پناه گرفتهاند. بیم آن میرود که عملیات نظامی اسرائیل در رفح، به وخامت اوضاع انسانی در این منطقه بینجامد.
جوزپ بورل، مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا که به کالیفرنیا سفر کرده است، اوضاع انسانی در غزه را «فاجعهای ساخت دست انسان» خواند و گفت فلسطینیان در این باریکه «در ابعاد غیرقابل تصوری» در حال تجربه مرگ، رنج و گرسنگی شدید هستند.