مردی ایرانی‌ در آلمان پس از حمله به پلیس کشته شد

دوشنبه ۱۴۰۳/۰۴/۱۱

خبرگزاری آلمان گزارش داد مهاجمی که با چاقو به سه نیروی پلیس در شهر «لاوف آن در پگنیتز» در ایالت باواریا حمله کرد، یک مرد ۳۴ ساله ایرانی بوده است. بر اساس این گزارش، مهاجم بر اثر تیراندازی نیروهای پلیس جان خود را از دست داد.

این حمله عصر یک‌شنبه ۱۰ تیر و در نزدیکی یک ایستگاه راه آهن به وقوع پیوست.

یک سخنگوی پلیس آلمان گفت پس از تیراندازی به سوی مهاجم، کمک‌های اولیه لازم برای حفظ جان او انجام گرفت اما موثر واقع نشد.

دفتر دادستان عمومی نورنبرگ، شهری در نزدیکی محل این حادثه مرگبار، اعلام کرد تحقیقات در این خصوص در مراحل ابتدایی قرار دارد و هنوز انگیزه مهاجم مشخص نیست.

دفتر دادستانی نورنبرگ در پاسخ به خبرنگار ایران‌اینترنشنال اعلام کرد این حادثه هنوز به عنوان یک حمله تروریستی طبقه‌بندی نشده است و در ردیف پرونده‌های جنایی تحت رسیدگی قرار گرفته است.

هنوز اطلاعاتی در خصوص هویت و شهر محل زندگی او نیز منتشر نشده است، اما روزنامه بیلد در گزارشی درباره این حمله خبر داده مهاجم یک شهروند پناهنده ایرانی بوده است.

خبرگزاری آلمان افزود مهاجم در ابتدا به خودروی پلیس ضربه زد و پس از خروج سه نیروی پلیس از خودرو، با چاقو به سمت آن‌ها رفت.

نیروهای پلیس در ابتدا کوشیدند با استفاده از اسپری فلفل و تیر هشدار مانع از حمله این مرد شوند اما نهایتا مجبور شدند به سوی او شلیک کنند. هیچ یک از نیروهای پلیس آلمان در این حمله آسیب ندیدند.

شهر لاوف آن در پگنیتز، یک‌شنبه ۱۰ تیر میزبان یک فستیوال بود و تعداد زیادی از بازدیدکنندگان در این شهر حضور داشتند.

به گفته پلیس آلمان، این رویداد خطری را متوجه بازدیدکنندگان نکرد و تنها ایستگاه راه‌ آهن لاوف آن در پگنیتز برای مدتی تعطیل شد.

یواخیم هرمان، وزیر کشور ایالت باواریا با اشاره به این حمله گفت خطراتی از این دست باید جدی گرفته شوند و عاملان حملات این‌چنینی مجازات شده و از خاک آلمان اخراج شوند.

پیش‌تر و در روز ۱۱ خرداد، یک پناهنده مرد افغان با حمله به گروهی در شهر مانهایم آلمان، یک پلیس را کُشت و پنج تن دیگر را زخمی کرد که یکی از آنان یک فعال ضد اسلام است.

روز ۱۶ خرداد نیز یک سیاست‌مدار راست‌گرا در این شهر هدف حمله با چاقو قرار گرفت. در پی این حملات، برخی فعالان سیاسی خواهان اخراج پناهجویان از آلمان شدند.

اولاف شولتس، صدراعظم آلمان هم در واکنش به این رویدادها گفت دولت او بر روی طرح اخراج آن دسته از پناهندگان افغان که مرتکب جرم می‌شوند، کار می‌کند.

پس از حمله مرگبار حماس به جنوب اسرائیل در ۱۵ مهر سال گذشته (هفتم اکتبر) و متعاقبا عملیات نظامی اسرائیل در نوار غزه، تهدیدهای تروریستی موجب نگرانی شدید مقام‌های کشورهای اروپایی شده است.

خبرهای بیشتر

پربیننده‌ترین ویدیوها

خبر ورزشی
جهان‌نما
خبرها
جهان‌نما

شنیداری

پادکست‌ها